Derfor skal du vælge WallPipes produkter!

Derfor skal du vælge WallPipes produkter! - WallPipe

Vi har samlet 10 grunde til, hvorfor det er en fordel for dig og vores alle sammens jordklode at købe bæredygtige WallPipe produkter. 


Se eller læs med her og find ud af, hvordan du får en sundere hverdag - samtidig med at du er med til at stoppe overforbruget og støtter en socialøkonomiske virksomhed.

  1. 100% miljøvenligt

    Hos WallPipe ønsker vi at stoppe overforbruget. Derfor anvender vi materialer som skulle have været smidt ud, så der genereres mindst muligt skrald. Vi ser ikke de brugte vandrør som skrald mere som en ressource til at kunne producere holdbare produkter.

  2. Unikt og håndlavet under gode arbejdsforhold

    I WallPipes Team er største delene af de ansatte flexjobber vi har fokus på at skabe arbejdspladser for mennesker, som ikke på normal vis kan varetage et 8-16 job - vi lægger storvægt på at være med til at give dem værdi tilbage i hverdagen.

  3. Produkterne er upcyclet

    Det betyder, at vi bruger allerede producerede materialer, som vi rengøre og designer noget nyt af.

  4. Designet til at leve længe

    Klassisk og æstetisk design med reference til newyorkerstilen. Hos WallPipe ønsker vi, at vores produkter skal leve så længe som overhovedet muligt. Derfor designer vi produkterne i tidsløse designs, som ikke lige går af mode, og derfor kan de bruges længe - uanset tidens trend.

  5. WallPipe støtter de Danske uddannelser

    Vi bidrager til uddannelsessystemet ved at have 6-8 praktikpladser hvert år til studerende. Her støtter vi op omkring de studerendes uddannelse og klæder dem på til at kunne færdiggøre deres uddannelse samt til at stå stærkere når de skal ud i erhvervslivet. Desuden er vi i tæt dialog med Erhvervsakademierne om hvordan vi sammen kan inspirere og udvikle de studerende.

  6. Vi styrker cirkulære økonomi

    WallPipe benytter genbruget materialer til at producere de produkter, du kan finde her på vores webshop. Ved cirkulær økonomi stoppes den lineære økonomi, hvor "brug-og-smid-væk"-kulturen lever. I cirkulær økonomi genbruges eksisterende ressourcer, intet går tabt i produktionen, og materialerne bevarer deres værdi.

  7. Håndplukket 

    Alle genbrugsmaterialerne er nøje udvalgt og de har været igennem vores hænder mange gange, inden det er klar til at blive solgt videre. Vi arbejder med genbrugte vandrør, men vi er samtidig meget kvalitetsbevidste. Derfor vil vi også have, at de varer, du køber hos WallPipe, er i god kvalitet, så de kan leve længe hos dig.

  8. Du viser vejen for dine børn

    Når du køber bæredygtigt, passer du både på næste generation og viser samtidig børnene, at det er godt at købe bæredygtigt, fordi sådan passer vi på jorden sammen. 

  9. Spar penge

    Vores pære som vi sælger, er selvfølgelig ikke genbrugte, til gengæld er det LED-pære som der er mange fordele i at bruge. De har op til 90% lavere energiforbrug, længere levetid og større robusthed.

  10. Nemt og sikkert

    Det er trygt og nemt at handle ved WallPipe, du har 14 dages fuld returret, så fortryder du dit køb, kan du kvit og frit sende dit produkt tilbage.

Vil du med på holdet?
Når du er kunde ved WallPipe, så er du med til at støtte op omkring de 10 punkter, altså du er med til at skabe arbejdspladser og ikke mindst et bedre miljø - så når du køber et produkt ved WallPipe, så er du med til at støtte op omkring nogle rigtig vigtige formål.

Se WallPipes produkter her


Jeg håber at ovenstående gav lidt mere forståelse for hele virksomheden DNA og eksistensgrundlag :-) 

De bedste hilser 

Lisbeth Grove, Founder, WallPipe.